spora szkoda :| to wszystko co wymienilas to na pierwszy rzut oka ale wszystko wyjdzie w warsztacie. Skoro dostała w koło to obstawiam na uszkodzeniu zawieszenia co trzeba sprawdzić i to na pewno. Kolejna sprawa to mocowanie drzwi i przekładka szyb, tapicerki itd. Wszystko wyjdzie po demontażu i po demontażu powinien być rzeczoznawca aby wszystko ładnie opisał
Ile to bedzie kosztowac to ci nie napisze. Ja swój dzwon robiłem bezgotówkowo bo auto w kredycie (w sumie 22 tys wyszło za części z robocizną, ale robione przez ASO).
Zbadaj wszystko dokładnie. Bo fakt dojechania do domu nie znaczy, że jest wszystko zdrowe. Oby było, ale dmuchaj na zime.
Jak koło i zawias nie ruszone to miałas wiele szczęścia.
Nie ty płacisz więc korzystaj i wymieniaj co się da na nowe
Ja miałem podobnie z prawej strony. 17,500 zł ale na częściach ori i u mnie doszła piasta i alus. I od razu pomalowałem cały bok. Same czezsci wyszłu prawie 10 000 reszta to robota A że szło z oc sprawcy to zlekka powiewało ile wyniesie.
Za same części bym cenił pewno z 1400 bo trochu się tego uzbiera (oczywiście części nie z ASO). Malowanie z cieniowaniem jakieś 700-800 PLN Myśle, że 2.500 to całkiem dobra cena za całość z robotą.
Komentarz